Video| Un tânăr din Dâmbovița șochează internetul, cu imagini în care o pisică este omorâtă de ogarii săi

âteva imagini în care doi câini, din rasa ogar, atacă o pisică, la ordinul stăpânului au șocat mediul virtual. Tânărul proprietar al animalelor, identificat ca fiind din Dâmbovița, a postat imaginile pe facebook cel mai probabil pentru a vinde câinii. A reușit să șocheze pe toată lumea iar acum a intrat și în vizorul oamenilor legii.

Imaginile au fost postate în spațiul virtual al internetului și foarte curând au devenit virale, cei mai mulți dintre internauți căutând să afle cine este individul ce a fost în stare să facă așa ceva. În imagini apar doi câini din rasa ogar,cel mai probabil, atacând o pisică, la ordinul stăpânului, care din când în când le dă câte o comandă. Mulți dintre internauți speculează că este vorba de un  clip prin care proprietarul câinilor încearcă să îi vândă, prezentând aptitudinile de vânătoare ale acestora.

Proprietarul animalelor a fost identificat, tot de internauți, ca fiind din satul Jugureni, comuna Uliești, județul Dâmbovița. Unul dintre internauți postând chiar imagini cu fotografia acestuia.

(Video- Atenție imagini cu puternic impact emoțional)

20190514_100648

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu