„American Dream” reinterpretat!

Polițiștii de la serviciul Imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat o femeie de 30 ani, din Statele Unite ale Americii, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceasta a fost sancționată contravențional și obligată, prin decizie de returnare, să părăsească țara în 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa,  au desfăşurat, la data de 13 mai a.c., o verificare pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în baza unei sesizări, poliţiştii s-au deplasat pe raza localitații Târgoviște, unde au depistat o femeie cu vârsta de 30 ani, din S.U.A., care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a  intrat legal în România,  însă,  la expirarea perioadei legale de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării. Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un comentariu