Şofer român de TIR, devenit erou in Franta

Un şofer român der TIR a devenit erou peste noapte. Bărbatul a salvat o fetiṭặ de nouă ani, dintr-o mașină serios avariată în urma unui accident rutier, în Franṭa. Mama și fratele copilei se mai aflau în autoturismul care a fos tlovit de un TIR, după ce s-a răsturnat.

 

Primele secunde al incidentului au fost filmate de soția șoferului român. Acesta s-a îndreptat către mașina răsturnată și a văzut-o pe bancheta din spate p efetița care striga după ajutor. Șoferul român a reușit să o scoată pe aceasta de acolo. Alți doi bărbați i s-au alăturat pentru a-i scoate pe mama și fratele fetiței, aflați pe locurile din față. Aceștia au fost nevoiți să smulgă portiera mașinii pentru ca cei doi să fie salvați. Circulația a fost oprită pe autostradă, pe un singur sens, timp de 6 ore.

Șoferul român, pe nume Petru Melinte, este din Botoṣani. Acesta se întorcea cu soția sa de la Paris, atunci când s-a produs accidentul. Bărbatul lucrează ca șofer de TIR pentru o firmă din Spania. De doi ani i s-a alăturat și soția.

Lasă un comentariu