Florin Popescu s-a alăturat echipei PSD

Adrian Tutuianu, pe facebook:

„La asta s-a ajuns!

Adversarul cel mai puternic pe care l-a avut vreodată PSD în județul Dâmbovița, Florin Popescu, s-a alăturat echipei PSD în varianta Dragnea – Rovana „Pauker” Plumb.

Este ultimul nivel de rușine în PSD Dâmbovița. După ce-au venit tot felul de venetici, ne trezim acum cu Florin Popescu. Florin Popescu… mi se pare ireal.

Săptămâna trecută, la Pucioasa, a participat la activități de pregătire a campaniei electorale – înțeleg că au fost și câțiva care au protestat față de acest lucru.

Vreau să întreb și eu astăzi membrii și simpatizanții PSD Dâmbovița pentru ce ne-am bătut atâția ani cu Florin Popescu și PDL-ul lui dacă prietena Rovana Plumb îl aduce acum în partid? Pentru ce am suportat ani de zile de încrâncenare și sacrificii pe care numai noi le știm, dacă doamna Plumb era, bine-mersi, prietenă cu Florin Popescu? Ce spune asta despre campaniile noastre anterioare? Cum mai poate ridica Rovana Plumb ochii în fața unor oameni din partid, care și-au sacrificat multe lucruri în bătălia cu cel care – așa credeam noi – era adversarul nostru principal? De asemenea, îmi pun niște semne de întrebare cu privire la jocurile pe care Rovana Plumb le-a făcut în PSD de-a lungul acestor ani. Încep să cred că, în timp ce noi luptam cu Florin Popescu, ea era într-o relație de foarte bună amiciție, ceea ce este inacceptabil.Fac precizarea că nu am o problemă de natură personală cu dl Florin Popescu. După cum ați văzut, am încercat să ne purtăm civilizat, voi continua să mă port civilizat. Abordarea pe care o am astăzi este una de natură politică. Este o rușine ca PSD să fie condus de Florin Popescu de la PDL, de Sebi Marin de la PNL, de Radu Popa de la PPDD și de alți indivizi care n-au avut niciodată vreo legătură cu acest partid „

Lasă un comentariu