Chindia joacă marți la Târgu Jiu

Chindia Târgoviște va susține marți, de la ora 16, la Târgu Jiu, un meci pe cât de important, pe atât de dificil, împotriva celor de la Pandurii. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, TelekomSport1 și Look Sport.
După victoria superbă reușită cu CS Balotești, scor 6-0, elevii lui Viorel Moldovan s-au apropiat la un singur punct de liderul Academica Clinceni, care a remizat la Timișoara, scor 2-2. Golurile celui mai categoric succes al sezonului au fost înscrise de Liviu Mihai (două), Valentin Alexandru, Vadim Rață, Cristi Cherchez și Mihai Neicuțescu.  Adversarii Chindiei de marți au pierdut în etapa trecută, la Metaloglobus București, cu același scor înregistrat sâmbătă de tabela stadionului Eugen Popescu. Pentru Pandurii, meciul contra Târgoviștei este extrem de important, deoarece se află la marginea prăpastiei în Liga a II-a, fiind la doar 2 puncte de locurile retrogradabile. La fel de important este și pentru echipa noastră, care poate trece pe primul loc după această rundă, în eventualitatea un succes la Târgu Jiu, dar și în funcție de rezultatul derby-ului dintre Academica și U Cluj.
Iată declarația făcută de antrenorul principal al echipei noastre, la finalul meciului cu Balotești:
”Avem un grup senzaţional, sunt mândru că antrenez Chindia Târgovişte. (…) Le-am spus mereu băieţilor că mentalul va face diferenţa în finalul campionatului. Programul pare să ne avantajeze. Trebuie să muncim. Punctele nu vor veni din cer. Suntem mai aproape ca niciodată de promovare. Lumea simte momentul şi îşi îndreaptă atenţia spre Chindia Târgovişte. Aşteptăm suporterii să ne susţină la jocurile care au mai rămas şi să ne bucurăm împreună”.
Până la finalul sezonului, Chindia va mai juca cu Metaloglobus București și Luceafărul Oradea, acasă și cu Energeticianul, la Petroșani. Meciul cu bucureștenii este programat duminică, 19 mai, de la ora 12.00 și va fi televizat. Hai, Chindia!

Lasă un comentariu