Un tânăr care consumase droguri a produs un accident în Târgoviște

Un tânăr de 25 de ani a fost prins conducând sub efectul substanţelor psihoactive, după ce a produs un accident în Târgovişte şi a rănit o persoană, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Accidentul s-a produs când şoferul a ieşit dintr-o benzinărie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În accident a fost rănită o persoană de 44 de ani, pasager în autoturismul lovit de şoferul de 25 de ani.

„Poliţiştii din cadrul IPJ Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str. Şoseaua Găeşti, din municipiul Târgovişte. Din primele verificări a rezultat că un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Şoseaua Găeşti, din municipiul Târgovişte, la efectuarea manevrei de ieşire din staţia de alimentare cu carburant, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în care se mai afla o altă persoană, pasager, în vârstă de 44 de ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma accidentului rutier, pasagerul a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform IPJ Dâmboviţa, cei doi şoferi au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice, tânărul de 25 de ani prezentând un rezultat pozitiv în ceea ce priveşte consumul unor substanţe psihoactive.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un comentariu