Medicul care l-a operat pe Ştefan, copilul din Dâmboviţa care a murit la un spital privat, profesează în continuare. Părinţii sunt revoltaţi

De necrezut! Medicul care l-a operat pe Ştefan, băiețelul de nici doi ani, care a murit în urma unei intervenții chirurgicale, își va desfășura în continuare activitatea la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

 

Părinții lui Ştefan sunt revoltați că doctorița nu a pățit nimic după incidentul cu fiul lor. Aceasta doar și-a întrerupt colaborarea cu spitalul privat unde a avut loc operaṭia de hernie inghinalặ asupra copilului decedat. Doctorița chirurg este sub trei anchete, dar continuă să profeseze la spitalul de stat, Grigore Alexandrescu, până când se va afla adevărul.

Andreea Duţă, mama băieţelului decedat: Femeia asta a declarat public că a suferit un şoc. Dacă greşeşte din nou, ce părinte îşi asumă această responsabilitate, ce autoritate din România îşi asumă această resposabilitate?. Sursă Observator.

Părinții lui Ştefan vor să lupte până în pânzele albe ca alți părinți să nu mai treacă prin ce au trecut ei. Mama copilului decedat a cerut ieri sprijinul consilierului pe probleme de sănătate al președintelui României.

În acest moment sunt trei anchete în desfășurare. Cea a Colegiul Medicilor din Bucureṣți, a Ministerul Sănătății și a procurorilor.

Reprezentanții din Colegiul Medicilor au declarat că abia după un an poate apărea un răspuns clar, în acest caz.

Lasă un comentariu