Chindia imbatabila! Felicitari, baieti!

Chindia Târgovişte a obţinut o nouă victorie în Superligă. Echipa antrenată de Toni Petrea şi Cristi Țermure au învins astăzi într-o deplasare foarte dificilă, la Mediaş, pe Hermanstadt, 1-0, echipă care ocupă o poziţie de play-off. Echipa de sub Turn a ratat în prima repriză două bune oportunităţi de gol, Popadiuc şi Căpuşă ratând din poziţii favorabile.

Târgoviştenii dau lovitura în repriza secundă prin Daniel Celea (51). După gol, Chindia a mai avut o şansă bună de gol prin Neguț (66), dar lobul acestuia a nimerit transversala. Echipa din Sibiu a încercat să egaleze, a avut câteva oportunităţi de gol, dar golgeterul Daniel Paraschiv nu a fost în zi bună. Toni Petrea a ajuns la şase meciuri fără înfrângere în Superligă cu echipa târgovişteană, obţinând cinci victorii şi un egal.

După victoria de astăzi, Chindia a urcat pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte. În etapa viitoare, echipa de sub Turn va juca la Ploieşti, cu Farul Constanța. Până atunci, fotbaliştii din Târgovişte vor juca în Cupa României, cu FC Argeş, miercuri, 9 noiembrie, de la 14,45, în al doilea joc din grupele Cupei României.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Fernandez, M. Ioniță – Akhmatov, Passaglia (86 Vorobjovas) – Neguț (79 Boldor), Popadiuc (86 Grubac), Dumitrașcu (44 Chamed) – D. Popa. Antrenor:  Toni Petrea.

Lasă un comentariu