Octavian Popescu, în atenția lui Manchester City. Giovanni Becali a fost contactat din partea campioanei Angliei

Giovanni Becali a dezvăluit că Octavian Popescu a atras în urmă cu ceva timp interes din partea celor de la Manchester City. Fostul agent FIFA a spus că a fost contactat anul trecut de către Txiki Begiristain, fost fotbalist la Barcelona și în prezent director la clubul de pe Etihad.

Octavian Popescu a ajuns recent în atenția unui director de la Manchester City

Acesta l-a întrebat pe vărul lui Gigi Becali dacă nu cumva Octavian Popescu este fiul celebrului Gică Popescu, fost căpitan la clubul catalan. Giovanni Becali a dezvăluit că are frecvent discuții cu prietenul său despre mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB, semn că Tavi este monitorizat într-o oarecare măsură de oamenii de acolo.

Totodată, Giovanni Becali a spus că există interes din partea mai multor echipe pentru Octavian Popescu. Fostul impresar a explicat de asemenea ce crede el că trebuie să facă tânărul de 19 ani pentru a prinde un transfer la un club important din Europa.

Giovanni Becali crede că Tavi are toate calitățile pentru a face pasul spre fotbalul mare în scurt timp

„Octavian Popescu este un nume foarte cunoscut în fotbalul european, urmărit de echipe bune, dar trebuie să mai crească. Acum un an m-a sunat Txiki Begiristain, fost jucător la FC Barcelona, acum este director la Manchester City, și mi-a zis: «Giovanni, am văzut că aveți în România un puști foarte talentat: Popescu. Nu este copilul lui Gică Popescu?».

Am început să râd și i-am spus: «Ești nebun, în România sunt un milion de Popescu!». Mi-a răspuns: «Aha, și Becali câți sunt? Numai trei? Vorbim des și acum despre Octavian Popescu, dar și despre alți jucători.

Sunt mai multe echipe care se uită după el. Trebuie să arate, pe teren, că el este cel care noi credem că o să fie «bomba» fotbalului românesc.Văd că îi schimbă și poziția! Își va găsi locul! Trebuie să mai treacă un an sau doi. Eu spun că este bine să știe să joace pe două sau trei poziții.

Sunt echipe mari care s-au interesat de el. Când vrei sumă de transfer de 15-20-30 de milioane de euro doar o echipă mare poate să plătească. El trebuie să aibă cel puțin nouă sau zece goluri în fiecare campionat și tot atâtea pase de gol. Și să joace la echipa națională”, a spus Giovanni Becali pentru playtech.ro.