Chindia Târgoviște a căzut din nou pe loc de baraj după eșecul cu Hermannstadt.Toni Petrea: “Trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe”

Supărare mare la Chindia Târgoviște după eșecul cu FC Hermannstadt, suferit în etapa a treia a play-out-ului. Pe arena din Ploiești, dâmbovițenii au condus cu 1-0 în cea mai mare parte, dar la finalul întâlnirii s-au văzut învinși cu 1-2 de sibieni.

Antrenorul Toni Petrea a spus că formația lui a pierdut pe final din cauza lipsei de atenție, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv.

 

“Lipsa noastră de concentrare din apărare ne-a făcut să primim acele goluri și lipsa de concentrare în atac ne-a făcut să nu mai marcăm. Trebuie să ne gândim că mai avem câteva meciuri, să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe.

Am avut probleme cu Corinus și cu Marco Dulca, care mi-a spus că nu se simt bine. L-am mai ținut puțin, dar a trebuit să fac câteva schimbări în defensivă forțate de împrejurări. Urmează o săptămână plină și sper să avem la dispoziție tot lotul. Oricum am avut probleme și cu Boldor și cu Cooper, care sunt accidentați”, a transmis Toni Petrea la finalul întâlnirii cu Hermannstadt.

După înfrângerea cu sibienii, Chindia a căzut din nou pe loc de baraj, cu doar 19 puncte acumulate.